Van 5 t/m 14 oktober was het Dutch Sustainable Fashion Week in heel Nederland. En natuurlijk hadden we in Den Haag ook van alles georganiseerd! Bijna iedere dag was er wat te doen; rondleidingen langs duurzame modewinkels in het Centrum en Zeeheldenkwartier, maaksafari’s langs Haagse makers en natuurlijk een kledingruil. Alle activiteiten waren goed bezocht en de reacties waren enthousiast. Er werd veel geleerd over duurzame mode, er werden nieuwe plekken en winkels ontdekt en natuurlijk was het ook gewoon heel gezellig.

Bezoekers kwamen natuurlijk vooral uit Den Haag, maar ook bezoekers uit andere delen van het land, zoals Deventer, wisten ons te vinden!

Diverse bezoekers hebben een mooi verslag gemaakt. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de filmpjes die Stelma maakte van de rondleiding en de maaksafari, of lees het blog van de Stopshopwoman over één van de rondleidingen.

Heb je de rondleiding gemist maar wil je wel graag weten waar die duurzame modewinkels zijn? Ze zijn allemaal terug te vinden op EerlijkWinkelen.

Volgend jaar niks missen van de Dutch Sustainable Fashion Week in Den Haag? Volg het lokale team op Facebook, dan blijf je als eerste op de hoogte van toekomstige activiteiten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *