Aanbiedingen Fairtrade Week

Van 27 oktober t/m 4 november is het Fairtrade Week. Tijdens deze landelijke campagneweek zetten veel bedrijven, winkels, gemeenten en vrijwilligers Fairtrade producten in de spotlights. Zo laten zij zien dat ze voor Fairtrade staan! Natuurlijk doet de gemeente Den Haag ook mee.

Dankzij deze acties en evenementen is er meer aandacht voor eerlijke handel en worden er meer Fairtrade producten verkocht. En dat is goed nieuws voor al die boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden die via Fairtrade kunnen werken aan de verbetering van hun situatie.

Doe je ook mee?
Trakteer iemand op een Fairtrade lekkernij of organiseer een evenement. Dit kan een Fairtrade kopje koffie met een stuk chocolade voor collega’s zijn, een borrel met vrienden of buren, of een zakelijke bijeenkomst waarbij je Fairtrade producten serveert aan je klanten. Hoe groot of klein je het ook aanpakt, door te kiezen voor Fairtrade help je boeren en arbeiders bij hun strijd voor een beter inkomen.

Tijdens de Fairtrade Week zijn diverse Fairtrade producten in de aanbieding. En wees gerust de korting gaat niet ten koste van het boereninkomen maar wordt je aangeboden door de supermarkt. Kijk in de folder voor de aanbiedingen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *