FairTrade Week 2018 - Gemeente Den Haag

De Fairtrade Week vindt plaats van 27 oktober tot 4 november. Het thema van deze Fairtrade Week staat in teken van Women Empowering! Dit thema is omdat ongelijkheid een grote belemmering is voor de menselijke ontwikkeling. Fairtrade wil ongelijke machtsrelaties doorbreken zodat er meer gendergelijkheid komt en vrouwen meer macht krijgen. Dit willen ze bereiken door het vrouwelijke humane, sociale, financiële en fysieke kapitaal te versterken.

Doe mee aan de actie!

Van 27 oktober tot 4 november roept Fairtrade Gemeente zoveel mogelijk mensen op om een originele foto te maken van jouw fairtrade power woman. Iedereen kan hieraan meedoen, als groep of als individu. Laat je creativiteit de vrije loop, alle soorten foto’s zijn welkom: foto’s met fairtrade producten, jouw favoriete fairtrade winkel of Fairtrade Gemeente promotiemateriaal. Belangrijk is wel dat op alle gemaakte foto’s een fairtrade powervrouw staat én een = teken te zien is! Dit = tekenstaat symbool voor de gelijkheid die we willen bereiken tussen man en vrouw en de gelijke kansen die iedereen op de wereld zou moeten krijgen.

Deel je foto’s via social media, zoals Facebook, Twitter en Instagram. Doe je niet aan social media, maar wil je wel graag meedoen? Dan kan je de foto ook mailen naar info@fairtradegemeenten.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *