Vastenactie krijgt titel Fairtrade Organisatie

Donderdag 29 maart heeft de Fairtrade Den Haag werkgroep met gepaste trots de titel Fairtrade Organisatie uitgereikt aan de ontwikkelingsorganisatie Vastenactie. Het bijzondere aan Vastenactie is dat zij aan beide uiteinden van de keten werken. Aan de ene kant boeren en producenten in ontwikkelingslanden die zij helpen om via Fairtrade een beter inkomen te krijgen. Aan de andere de consumenten hier in Nederland die door Fairtrade te kopen bij kunnen dragen aan armoedebestrijding.

We zien voor Vastenactie nog wat mogelijkheden om hun eigen Fairtrade assortiment uit te breiden met beleg, sap, koekjes, etc. en daarom overhandigden we hen met de titel een h’eerlijk starterspakket!

Vastenactie is na de ‘Vrije Ruimte’ school de tweede organisatie die een titel krijgt. Vindt jouw organisatie Fairtrade ook belangrijk en wil je dat verder uitdragen met een titel? Neem contact op!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *