Succesvol Fair Fashion event in Laaktheater

Op 8 maart, niet toevallig internationale vrouwendag, organiseerden buurtbewoners in het Laaktheater een goed bezochte Fair Fashion event. Maar liefst 150 vrouwen kwamen genieten van lekkere hapjes, Fairtrade koffie en thee en natuurlijk allerlei activiteiten op het gebied van kleding.

Dankzij een kleur- en stylingadvies weten vrouwen beter welke kleding bij hun past, en er was een populaire kledingruil en naaiatelier. Lidia van Bodegraven, bekend van haar Allaboutfairfashion blog, liet de bezoeksters met elkaar in gesprek gaan over of ze weten waar hun kleding vandaan komt en over hoeveel en welke kleding jij en je gezin nu eigenlijk nodig hebben. Met een goed gevulde goodiebag en geruilde nieuwe kleren ging iedereen naar huis. Voor herhaling vatbaar!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *